Blog

Concursul Naţional de creaţie “Vasile Alecsandri “

Concursul Naţional  de creaţie  “Vasile Alecsandri ” la  Colegiul “Vasile Alecsandri” 26/02/2011

Colegiul National “Vasile Alecsandri” a deschis cea de a V-a editie a Concursului National de Creatie “Vasile Alecsandri’. In cadrul acestui amplu proiect s-a desfasurat, in deschidere, o sesiune de comunicari stiintifice intitulata sugestiv “Utilizarea si efectele multimedia in procesul educativ”.

In holul central al Colegiului National “Vasile Alecsandri” s-a desfasurat o prima actiune ce face parte din amplul proiect initiat de colectivul de cadre didactice al liceului, intitulat “Concurs National de Creatie”. In cadrul acestuia, acum s-a organizat o sesiune de comunicari stiintifice privind utliizarea si efectele multimedia in procesul educativ. “In cadrul acestul concurs national, am invitat de la alte unitati de invatamânt, pentru a ne impartasi din experienta dumnealor, si alti colegi, pentru a discuta pe baza temei «Rolul si efectele multimedia in procesul de invatamânt»”, a explicat prof. limba româna Alina Casian – Colegiul National “V. Alecsandri” Bacau. Deschiderea acestei sesiuni a apartinut elevilor liceului. “Acestia prezinta un moment artistic intitulat «Iarna lui Vasile Alecsandri» in care elevii recita pastelurile nemuritorului Alecsandri, referitoare la acest anotimp. Elevele sunt de la clasa a XI-a E, unde eu sunt si diriginta”, a precizat si prof. limba româna Elena Diana Popa.Director de

Director de proiect este prof. Vasile Cautis, director, si coordonatorii: prof. Ramona Mocanu si Calina Stroe, iar moderatorii sesiunii nationale de comunicari – profesorii Ioan Stoica si Laurentiu Stroe. La sesiunea nationala de comunicari se prezinta 37 de lucrari a profesorilor din Bacau, de la Colegiul “Alecsandri” dar si de la Scoala “Spiru Haret” Bacau, Scoala cu clasele I-VIII nr. 2 Faraoani, Gradinita cu program prelungit nr.29 Bacau, Scoala “Miron Costin” Bacau, Scoala “Costache Negri” din comuna Negri, Scoala cu clasele I-VIII Pustiana, Scoala din comuna Filipesti si Colegiul National “Mihai Eminescu” Bacau.

Sâmbata a avut loc  loc cea de a doua parte a Concursului de Creatie “Vasile Alecsandri”, si anume gala Laureatilor unde s-au premiat cele mai bune lucrari pe creatie literara, ex-libris si traducere.

concursul alecsandri editia V (1)

Related Posts