Blog

OLIMPIADELE DE ŞTIINŢE – FAZA JUDEŢEANĂ

Colegiul nostru a găzduit sâmbătă, 28.05.2011, faza judeţeană a Olimpiadei Ştiinţele pămantului, în care elevi de liceu, timp de 3 ore au susţinut o lucrare scrisă cu subiecte  transdisciplinare la : Biologie,  Chimie, Fizică şi Geografie.

Elevele noastre: Cartas Diana,  premiul I, Popa Teona premiul II şi Biliuţă   Anca, premiul III, s-au calificat la faza naţională, ce va a vea loc la Bistriţa Năsăud, în perioada 25-28 iulie. Ele au fost pregătite de prof. Ema Oiegar, Răducu Galeru,  Anamia Gireadă, Liliana Aflorei şi Badiu Maricel. 

Hanu  Maria Magdalena şi Prăjescu Rareş au obţinut menţiuni.

Tot în aceeaşi zi, s-a desfăşurat şi Olimpiada de Ştiinţe pentru juniori, pentru elevii de gimnaziu.  Din colegiul nostru au participat 8 elevi de la clasele a VII-a A şi a VII-a B, . S-a calificat la etapa naţională eleva Vlad Letiţia de la clasa a VII-a A, ce a obţinut menţiune. Ea  a fost pregătită de prof. Ema Oiegar la biologie, de prof. Ana Bârsan la chimie şi prof. Panianopol Dan la fizică. Menţiune a primit şi eleva Flenchia Georgiana, de la aceeaşi clasă, dar cu un punctaj mai mic.  

Related Posts