Blog

,

Raportul de activitate al Clubului de voluntariat HoltIs

Clubul de voluntari HoltIS nr. 16 al colegiului nostru își prezintă activitățile anului școlar 2021-2022. Sub egida UNICEF și a Asociației HoltIS Iași, lună de lună, echipa creativă și activă coordonată de doamna prof. consilier școlar Ciobanu Doinița, au realizat acțiuni inedite de voluntariat care au reușit să aducă surprize frumoase și bucurii multor persoane, dar mai ales să formeze aptitudini și competențe de lideri și să dezvolte sensibilitatea și empatia față de nevoile comunității. Cu așa elevi implicați, avem convingerea că viitorul sună bine!

Clubul nostru a fost răsplătit de către UNICEF și Asociația HoltIS , alături de alte cluburi, în perioada 05-08 iulie 2022 cu participarea la o Școală de vară în Bucovina, la Sucevița, unde am avut ocazia să îi cunoaștem pe coordonatori, pe ceilalți profesori și elevi implicați dar mai ales să ne îmbogățim abilitățile de a gândi și a realiza activitățile viitoare de voluntariat.

Așteptăm dintre boboci noi membri care doresc să ni se alăture în anul școlar următor 2022-2023. Locurile sunt limitate!
Motto-ul nostru este: Fericirea noastră constă din a-i face pe alții fericiți!
Dacă aceasta este și fericirea ta, drag boboc, alătura-te nouă și vom face împreună multe activități frumoase!

Clubul HoltIS nr. 16 CNVA raport 2021-2022

Related Posts