Blog

PREMIU DE EXCELENȚĂ, PENTRU COLEGIUL ALECSANDRI

Activitatea Colegiului Național „Vasile Alecsandri” a fost încununată cu Premiul pentru Excelență pentru implicare în proiectele europene, distincție oferită marți, 3 decembrie, la București, în prezența ministrului învățământului, Remus Pricopie, și a senatorului Ecaterina Andronescu, în cadrul unui proiect derulat de portalul edumanager.ro în colaborare cu Ministerul Educației Naționgala edumanagerale (M.E.N.).

La festivitatea de decernare a premiilor au fost prezente prof. Liliana Aflorei, directorul instituției, și prof. Loredana Ghelasă, directorul adjunct al colegiului, care au primit trofeul înmânat de organizatori, precum și premiile corespunzătoare.

Colegiul Național „Vasile Alecsandri” este singura instituție școlară din învățământul preuniversitar din județul Bacău care a primit această distincție, o altă unitate de învățământ premiată fiind Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, un partener al colegiului în numeroase proiecte educaționale. De altfel, proiectul derulat de edumanager.ro se vrea o punte de legătură între mediul preuniversitar și cel universitar din România, urmărind să premieze performanța managerială din școlile românești.

Participarea masivă a școlilor din România la această competiție dă o mare greutate premiului primit. „Acest proiect ne onorează, dar ne și obligă. Ne bucură faptul că munca echipei profesorale de la Colegiul Național «Vasile Alecsandri» a fost recunoscută, pentru că succesul în acest proiect a fost atins deoarece cadrele didactice s-au implicat. De asemenea, premiul este important pentru colegiul nostru și pentru că ni s-au dedicat două pagini în Revista Galei Premiilor, revistă națională care promovează performanța în învățământ”, ne-a declarat prof. Liliana Aflorei, directorul CNVA.

Raluca Ciubotariu, clasa a XI-a F

Related Posts