Blog

CONCURSUL ECOPAPARAZZI.RO

Bucuresti, 22 octombrie 2010 – EcoPaparazzi, cunoscut pana acum ca un concurs foto-video de ”politie verde a bunului simt” desfasurat in cadrul caravanei educationale de filme eco, Guerilla Verde, devine Ecopaparazzi.ro, primul portal dedicat comunitatii eco din Romania.  Portalul va oferi o imagine in timp real a problemelor de mediu din Romania,  oferind tuturor celor interesati posibilitatea de a incarca fisiere foto sau video cu imagini din comunitatea locala, pentru a face apel la simtul civic. In fiecare luna vor fi acordate premii in functie de numarul de vizualizari.  Mai multe detalii despre acest concurs pot fi gasite la adresa www.ecopaparazzi.ro sau www.guerillaverde.ro. Portalul este dezvoltat in colaborare cu Trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ.

Incurajati de succesul celor trei editii ale concursului EcoPaparazzi, organizatorii caravanei Guerilla Verde lanseaza o platforma de comunicare, in cadrul careia oricine poate semnala problemele de mediu ale comunitatii in care traieste. Astfel, odata cu cea de  a patra editie  a caravanei de film eco Guerilla Verde se lanseaza si acest portal www.ecopaparazzi.ro dedicat comunicatii eco din Romania.

”EcoPaparazzi.ro isi propune sa devina locul in care noi toti putem aduce marturii ale indiferentei fata de mediu, provocand autoritatile la depistarea celor mai eficiente solutii. Doritorii pot uploada fotografii si filme la adresa www.ecopaparazzi.ro si pot discuta intre ei. Se urmareste activarea comunitatii eco in spatiul online, datorita posibilitatilor extinse pe care acesta le ofera pentru promovarea unui mesaj responsabil fata de mediul inconjurator.” spune Nicoleta Talpes, Managing Partner Media Image Factory, organizator Guerilla Verde.

In perioada 18 octombrie – 18 noiembrie www.ecopaparazzi.ro gazduieste cea de a patra editie a concursului cu acelasi nume. Doritorii sunt invitati sa incarce fotografiile si filmele pe teme de mediu, iar castigatorii vor fi anuntati pe 25 noiembrie.

Castigatorii vor fi premiati cu :

Marele Premiu : Rama foto digitala

3xPremiul I: mouse pad+ mouse wireless

3Xpremiul II: USB speaker

2xPremiul III: web cam

Cum participi? Trimite-ne fotografiile sau filmuletele tale pe contact@ecopaparazzi.ro, alaturi de datele tale de identificare (nume, adresa, numar de telefon). Noi postam materialele pe portalul www.EcoPaparazzi.ro. Tu aduni voturi si castigi!

Portalul este dezvoltat in colaborare cu trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania.

EcoPaparazzi.ro online

Comment & Like pe Facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001731342873

Follow pe Twitter: http://twitter.com/#!/Eco_Paparazzi

Site oficial: www.ecopaparazzi.ro

Ileana Timofte
Account Manager

e-mail: ileana.timofte@imagefactory.ro

cell: 0722 661 250
ph/fax:
031.10. 74.173

web: www.imagefactory.ro

Related Posts