Blog

,

EVENIMENT WOW ACADEMY!

AZI S-AU DESCHIS INSCRIERILE PENTRU PRIMUL EVENIMENT WOW ACADEMY!
Acesta va avea loc in prima saptamana din Decembrie in Dubai, UAE si vom aduce 10 elevi de peste 18 ani din Colegiul National “Vasile Alecsandri” Bacau si 2 profesoare insotitoare!
Toate cheltuielile vor fi incluse, vom sta intr-o vila superba pe Palm, vom vizita Burj Khalifa (cea mai inalta cladire rezidentiala din lume), vom hoinari prin deșert cu un 4X4, vom simti adrenalina celui mai mare parc acvatic din lume si multe alte activitati memorabile.
IMPORTANT: WOW Academy nu e doar despre o vacanță cool în Dubai. E mult mai mult de-atât. E despre a te cunoaște mai bine, a te dezvolta și a-ți umple capul cu idei noi și utile. E ca un challenge pentru tine să îți schimbi modul de a vedea lucrurile, să îți deschizi mintea și să devii cea mai tare versiune a ta!
APLICĂ ÎNCEPÂND CU 25 SEPTEMBRIE ȘI ÎNCEPE O CĂLĂTORIE TRANSFORMATIVĂ CU WOW ACADEMY!
Aplică, completează cele 7 provocări în 7 zile (incep pe 2 Octombrie) și vezi dacă vei fi selectat pentru un eveniment transformativ de neuitat.
Dacă nu vrei să aplici din orice motiv pe care ți-l spui acum, ignoră-l, deoarece cel mai probabil NU ESTE ADEVARAT. Întotdeauna încerc să trăiesc cu motto-ul “Mai bine regret că am făcut ceva și nu am reușit, decât să nu-l fac deloc din cauza fricii”.
***Inscrierile se inchid VINERI, 29 Septembrie, ora Romaniei 23:00. Pentru orice intrebari, dati email la wowacademy2023@gmail.com sau aici pe facebook la mine.

Related Posts