Blog

BURSE PENTRU LICEU    ASOCIATIA DEDEMAN Bacau

In concordanta cu politica de responsabilitate sociala pe care o practica, Asociatia Dedeman va continua si in anul scolar 2019-2020 programul de acordare  a burselor scolare elevilor de liceu din mediul rural cu rezultate scolare foarte bune, dar cu posibilitati materiale reduse.

Programul se adreseaza elevilor care au domiciliul in mediul rural si care au fost declarati admisi in anul scolar 2019-2020 in clasa a IX-a la unul din liceele de stat cu medie peste 8 (opt) si care nu au posibilitati materiale pentru continuarea studiilor. Cuantumul bursei lunare este stabilit in limitele cheltuielilor de cazare si masa la caminul internat al liceului respectiv. Conditiile pe care elevul trebuie sa le indeplineasca sunt prevazute in Regulamentul de Acordare a Bursei ce poate fi gasit pe site-ul www.asociatiadedeman.ro, precum si la departamentul Resurse Umane din cadrul magazinelor Dedeman aflate pe raza judetului.

Selectia se va face pe baza de dosar ce va contine documentele indicate in respectivul regulament si care se va depune la acelasi birou de Resurse Umane din cadrul magazinului Dedeman.

 

REGULAMENT

Related Posts