Blog

Alecsandri – Talent show

Vineri, 16 martie 2012, începind cu ora 16.00, Teatrul de Vara din Bacau a fost gazda evenimentului “Alecsandri Talent Show”, organizat de Consiliul Scolar al Elevilor din Colegiul National “Vasile Alecsandri”. Activitatea a avut ca principal scop identificarea, mediatizarea si oferirea unei piste de lansare pentru elevii care manifesta aptitudini cultural-artistice.

Pe scena au urcat 22 de tineri care au concurat pentru cistigarea premiului cel mare. Cu totii au încercat sa impresioneze atit juriul, cit si audienta, multi dintre acestia reusind sa ridice sala în picioare.

La finalul celor doua ore, juriului i-a revenit cea mai dificila sarcina – aceea de a acorda cele trei premii celor mai buni concurenti. În urma jurizarii, Andreea Paval, de la clasa a VII-a A, a fost desemnata cistigatoarea Alecsandri Talent Show, aceasta plecând acasa cu un premiu în bani în valoare de 400 de lei.

Pe locurile secunde s-au clasat Ionut Argint (clasa a XII-a A) si Irina Horvat (clasa a XI-a G) fiecare cistigind 250, respectiv 150 de lei. Evenimentul s-a incheiat cu recitalul Oanei-Maria Cucu (solista în cadrul Coralei Ateneu Bacau) si profesoara a Colegiului National „Vasile Alecsandri” Bacau. (Bogdan PETREA)

Related Posts