Blog

5 IUNIE 2013 – Ziua Mondială a Mediului

Agenția pentru Protecția Mediului Bacău a deschis in data de 4 iunie 2013 seria acțiunilor  dedicate dezbaterii problemelor de mediu cu manifestarea „GREEN WEEK SATELITE EVENT”  înscrisă în calendarul Comisiei Europene si având ca tema  – anul acesta – „AER MAI CURAT PENTRU TOTI”.

Competiția de idei pentru păstrarea calitativi aerului, a implicat peste 100 de elevi din 18 unitati școlare din judetul Bacau si fost organizată în parteneriat cu Centrul de Afaceri și Expozițional “Mircea Cancicov” (CAEx) Bacău.

In ziua de 4 iunie 2013 s-a desfasurat Simpozionul cu tema “Aer mai curat pentru toți” ce a cuprins prezentări PowerPoint pe tema calității aerului din mediul urban, adresate elevilor de liceu și colegiu. In foaierul  CAEx a putut fi vizionata Expoziția de desene și afișe adresată elevilor de gimnaziu.

Doamnele profesoare Timofti Afrodita, Ghelasa Loredana, Oiegar Emanuela, Musat Mirela, Nemes Lăcrămioara si Hadâmbu Adela au coordonat lucrările participante la simpozion precum si cele 22 de desene si afișe ale elevilor de gimnaziu.

Domnul Corneliu Pricope, directorul CAEx Bacău a înmânat premianților diplomele. Colegiul National „Vasile Alecsandri”, Bacău a obținut: 

La secțiunea PREZENTĂRI SIMPOZION – liceu:

PREMIUL I – „AER MAI CURAT PENTRU TOTI” autori – Moldovanu Rareș, Ardei Claudiu clasa XF, Coman Bianca Elena, Panaite Octavian, Vacaru Alin Alexandru clasa IXJ, coord. prof. Timofti Afrodita

MENTIUNE – „AER IN ETER” autoare: Bibire Bianca-Elena, Cristea Maria-Mădălina,  Donici Raluca-Andreea, Farcaş Anca-Emilia, Hrib Mihaela-Alice, clasa a IX-a G.

La sectiunea DESEN – gimnaziu:

PREMIUL I – Nutu Andreea, Saghin Narcis,

PREMIUL II – Cernat Andra, Mateiu Alice, Pribagu Alice

MENTIUNE – Casuneanu Stefania,

La sectiunea AFISE – gimnaziu:

PREMIUL I –  Pintilie Costin, Branzuca Ioana

PREMIUL III – Cosa Rares

MENTIUNE – Grintescu Ioana,

PREMIU SPECIAL – Hanganu Bianca Ioana, Geteanu Patricia Daiana, Iacob Ioana Silvia, Tataru Nicoleta, Ciobanu Andreea Elena.

Related Posts