Blog

Colegiul nostru castiga premiul III la Gala premiilor in educatie

Gala Premiilor in Educatie si-a desemnat castigatorii celei de-a treia editii

03 Noi 2011

In cadrul unei festivitati organizate la Palatul Parlamentului, Gala Premiilor in Educatie – editia 2011 si-a anuntat miercuri seara castigatorii celor 11 sectiuni de concurs.Gala Premiilor in Educatie este un proiect anual initiat de catre Fundatia Dinu Patriciu cu scopul de a identifica si recompensa exemplele de buna practica din domeniul educatiei – oameni, institutii si organizatii care – prin dedicatie, originalitate si pasiune – contribuie la dezvoltarea scolii romanesti.

Anul acesta, Gala Premiilor in Educatie a acordat premii in valoare totala de 250.000 euro. Fiecare dintre castigatorii Galei a plecat acasa cu o diploma, dar si cu un premiu a carui valoare a variat, in functie de sectiune, intre 2.000 si 30.000 euro.

Alaturi de cativa dintre membrii juriului, printre personalitatile care au inmanat premiile s-au numarat fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, realizatoarea TV Melania Medeleanu, Radu Gologan – presedintele Societatii de Stiinte Matematice, Alexandru Mironov – editor senior al revistei Stiinta&Tehnica si Adela Jansen – director executiv resurse umane in cadrul BRD Societe Generale.

La sectiunea Scoala anului la care colegiul nostru a participat clasamentul a fost:

1. Colegiul National “Emil Racovita” – Iasi, 30.000 euro;
2. Colegiul National “Octavian Goga” – Marghita, Bihor, 10.000 euro;
3. Colegiul National “Vasile Alecsandri” – Bacau, 3.000 euro;

Banii vor fi investiti in doua proiecte educationale, ce vor incepe din februarie.

 

Related Posts